hirdetés

Soros György vette meg a Népszabadságot

A PestiSrácok.hu úgy tudja, hogy a 888 cikkének kommentjére reagálva a Magyar Idők által felvett videóban ezt ugyan nem ismerte el a milliárdos zsidó gyíkember, de a TV2 Tények Ultra különkiadásában rájöttek, hogy kézmozdulata erre utalt.

soros

Soros ugyanis egy egyedi, gyíkoktól tanult, ismeretlen elnevezésű jelbeszéd során elismerte, hogy hazudott akkor (is), amikor a Lokál és a Mandiner közös interjújában azt mondta, Mészáros Lőrinc vette meg a lapot egykor kiadó Mediaworksöt.

Azóta az M1 Rúzs és selyem című oknyomozó-időjárásjelentő műsorának egyik backstage beszélgetése során Soros György egyik ügynöke nem bírta tovább, elmondta: „A főnök vette meg a médaivőrkszöt”, majd le is írta és aláírta – ezt idézzük most. Sorosnak a vásárlással természetesen az volt a célja, hogy ezzel megvezesse a kormánypárt szavazóbázisát, akik ezentúl azt gondolván, hogy kormánylakáj lapot olvasnak, megveszik az új NERszabadságot, de közben a sorok között elrejtett szubliminális üzenetek segítségével eltérítik Nemzeti Agyuk gondolatait a liberál-bolsevik-baloldali-imperialista-komcsi gondolkodásmód felé, hogy ezzel is elősegítse a zsidók egyetlen célját: iszlamizálni Európát!

Losonczi Kata-Bayer Zsolt-Német Balázs

Soros György vette meg a Népszabadságot - hozzászólások
A komment hatalom!