hirdetés

Új no-go zónákat adott át Szijjártó Péter Dániában

Kommentek


munkatarsunktol

Három új no-go zónát avatott fel dániai látogatása során a magyar külügyminiszter. A zónák kialakítása mintegy 9 millió euróba került, amit a magyar költségvetésből fizettek ki, eu-s támogatásból.

nogo

Három új no-go zónával gazdagodott a bevándorlás miatt már teljesen tönkretett dán főváros, Koppenhága.

Az EU-s pénzből megvalósuló magyar beruházást a magyar delegáció élén ott tartózkodó Szijjártó Péter adta át, aki kiemelte: „Jobb félni, mint megijedni. Magyarország nagyon szívesen segít mindenhol, ahol még nincs elég baj.” Koppenhága polgármestere megköszönte Magyarországnak a támogatást és hangsúlyozta, továbbra is támogatja Áder János ENSZ-elnöki jelölését.

A magyar innovációnak köszönhetően mára számos nyugat-európai városrészt sikerült lakhatatlanná tenni. A no-go zónák kialakítása során a területeket felfegyverzik, különféle trópusi betegségeket terjesztenek el, és minimum 40 százalékkal csökkentik a közvilágítás mértékét. Az oktatást a XII. század előtti fizikai felfedezésekre korlátozzák, az épületek ablakait kitörik, naponta friss szemetet helyeznek el az utcákon. A mutációs hatások felgyorsítása érdekében a zónák lakói nem hagyhatják el többé a területet.

Az erőszakoló automaták kihelyezésétől az Európai Bizottság egyelőre eltiltotta Magyarországot, hazánk Strasbourghoz fordult az ügyben.

A fejlesztésnek köszönhetően immáron Koppenhága területének 82 százalékára nem ajánlott belépni.

Új no-go zónákat adott át Szijjártó Péter Dániában - hozzászólások
A komment hatalom!