hirdetés

Lesifotósokat zaklat Vona Gábor

Több, a kormánypárt jóvoltából hazánkban pihenő olasz paparazzi vádolja zaklatással a Jobbik elnökét.

A talján fotóriporterek szerint Vona napok óta a nyomukban van, és bármit próbálnak puszta kedvtelésből lefényképezni, a Jobbik-elnök azonnal a lencséjük elé ugrik.

„Egy alkalommal használt fecskendőket dobált szét egy játszótér közepén, állatkerti sétánk során pedig átmászott a kerítésen, és felpofozott egy kölyökzsiráfot. Még nem láttunk közszereplőt, aki ennyire gátlástalanul próbál bekerülni a hírekbe. Amikor a Népliget előtt szelfiztem, az utolsó pillanatban Vona váratlanul mellém ugrott és szájon csókolt” – ecseteli Matteo Gavarnola, aki a Magyar–Olasz Médiamunkás Csereprogram keretében épp Budapesten tölti szabadságát.

Rogán Antal felszólította a Jobbik politikusát, hogy ne lépje át a jóízlés határait, különben őt teszik felelőssé a diplomáciai bonyodalmakért: „A feltűnési viszketegség súlyos betegség. Hogy Vona Gábor celebnek képzeli magát, az az ő magánügye.  Ám az mégiscsak tűrhetetlen, ha valaki államközi kapcsolatokat veszélyeztetve próbál politikai tőkét kovácsolni önmaga szándékos lejáratásából.”

Lesifotósokat zaklat Vona Gábor - hozzászólások
A komment hatalom!