hirdetés

Megszűnhet a Klubrádió

Gazdasági okok miatt heteken belül leállíthatják a rádió adásának sugárzását – tudta meg a Nerszabadság.

Az évek óta veszteséges adó, úgy tűnik, nem kerülheti el sorsát. Rossz gazdasági döntések és összetett gazdasági folyamatok vezettek mindehhez.

A paraguayi gyümölcspiac összeomlása és a 400 tonnánál nehezebb olajtankerek kihasználtsági indexe már hónapok óta előrevetítette a rádió csődjét.

banan
Vásárlók nélkül tornyosuló banán egy paraguay-i óvoda előtt

A begyűröző hatások megrengették a chilei bálnaimportot, tovább növelve ezzel a nigériai egészségügyi szektor eladósodottságát, a CMPT és a CMPH mutatók súlyos esését okozva, félvirtuális keresztárfolyam-ingadozásokat hoztak létre. Dél-Kína kézzel vezérelt likviditáscsökkenése csak tetézte a bajokat.

A tervezett beruházások kiesése miatti keresletcsökkenés eladósodottság mutatójának drasztikus csökkenése érzékenyen érintette a szolgáltató szektor 300 fő alatt foglalkoztató cégeinek devizaintegritás-mutatóját, alapvetően veszteségeket okozva ezzel az egész közép-afrikai ló- és takarmánytőzsdén.

Közgazdászok rémálma vált valóra, mikor az ipari keresletdeficit határárfolyam eltolódásvárakozásai ellentétesen kezdtek mozogni a bérköltség-átruházási ráták negatív szinuszos függvényeivel.

A legtöbben természetesen kivárnak, de aki nem tartja a pozícióját, az is menekül.

lotozsde

Eladhatatlan lovat tologatnak ide-oda a kenyai Mombasa kikötőjében

A rádió alkalmazottai már előre jelezték, munkahelyük megszűnése után nem kívánják hajléktalanokkal elmondatni a műsorokat.

Megszűnhet a Klubrádió - hozzászólások
A komment hatalom!