hirdetés

Ócsán mulatott Habony Árpád

Kommentek


Kollega R.

Kiszivárgott videók és fotók tanúsága szerint a vállalkozó egy disznótoron vett részt a devizahitel-károsultak számára épített ócsai lakóparkban.

ocsa

Az ellenzéki média kereszttüzében álló üzletembert egy devizahiteles család kamerázta le a nagy sikerű lakóparkban rendezett disznóölésen, amint épp hurkát tölt a nagymama társaságában.

„Árpád a mi meghívásunkra érkezett még előző este, hogy ne okozzon neki gondot a hajnali 4 órás kelés − meséli a családfő, András. − Mindenből kivette a részét a pörzsöléstől a bélmosáson és a töltésen át a mosogatásig. Szelíd és szótlan ember, ráadásul meglepően aszketikus alkat. A bemelegítő vegyespálinkát visszautasította, és az ételekből is csak csipegetett. Persze lehet, hogy azért, mert meg volt fázva. Sokat szipogott szegény.”

Az érthetetlen támadásoknak kitett vállalkozó ma udvariasan megkérte a családot, hogy a felvételeket inkább távolítsák el az internetről. Elmondása szerint ő nem közszereplő, de a gyűlölködők egyébként is eltorzítanák a valóságot, és botrányt csinálnának mélyen magánemberi pillanataiból.

Itt jegyezzük meg: lapunk egyébként nem tudja, hogy pontosan mivel foglalkozik Habony Árpád, de nem is tartozik ránk. Tulajdonképpen sosem hallottunk erről az úriemberről, és olvasóinkat is megkérjük, hogy mielőbb felejtsék el a nevét.

Ócsán mulatott Habony Árpád - hozzászólások
A komment hatalom!