hirdetés

Elkeltek a jegyek Lázár János első stand-up estjére

Kommentek


Kollega R.

Óriási az érdeklődés a miniszterelnökségi miniszter rekeszizmokat célzó műsora iránt. A politikust a Kormányinfó sikere inspirálta.

„Sokan mondták, hogy jó a humorom, de mióta Kovács Zolival hetente nyomatjuk a Kormányinfót, egyre több kolléga jött oda hozzám, hogy: te, János, mondj már valami vicceset! Aztán Matolcsy Gyuri szólt, hogy van ez a stand-up comedy dolog, ami szerinte jól állna nekem, és hogy ő is sokat merített belőle. Amerikai műfaj ugyan, de alapvetően nyitott ember vagyok. Miniszterelnök úr szintén biztatott, úgyhogy belevágtam.”

Az már most biztos, hogy telt ház lesz a Stefánia-palotában, ahol a Kelj fel, Lázár, kelj fel, Jancsi! címet viselő fergeteges show debütálását tekintheti meg a nagyérdemű. A vidám percekre éhes nézőket Harrach Péter rövid önálló műsora hangolja felhőtlen jókedvre, de a miniszter stand-upját is meg-megszakítják majd aktualizált Hacsek és Sajó-jelenetek. Ezeket Lázár személyes felkérésére egy ritka kacajcsemege, a Kósa Lajos−Németh Szilárd duó adja elő.

„Szokták mondani, hogy a kormánypárti humornak nincs létjogosultsága, csak az ellenzékinek. Nos, ha valaki, akkor én képes vagyok bebizonyítani ennek az ellenkezőjét” − búcsúzott riporterünktől egy csibészes mosoly kíséretében Lázár János, az ember a miniszter mögött.

lazar5

Elkeltek a jegyek Lázár János első stand-up estjére - hozzászólások
A komment hatalom!