hirdetés

Verseny a magyar miniszterelnökért

Példátlan az a nemzetközi figyelem, amely Orbán Viktorra irányul. Kormányfőnk a jövőben több ország vezetői posztját is betöltheti.

animalmap

A háttértárgyalásokról kiszivárgott hírek szerint meglepő eredménnyel zárulhat az Orbán Viktor megszerzéséért induló nemzetközi verseny, és minden felajánlott elnöki pozíciót egyszerre tölt majd be a magyar kormányfő.

Először a bajor Keresztényszociális Unió hívta meg Orbán Viktort miniszterelnöknek, majd a legnépszerűbb osztrák párt, a nacionalista FPÖ is jelezte, hogy Orbánt indítaná Ausztriában. Harmadik országként Kuba is bejelentkezett, ahol Fidel Castro halála hozott akkora bizonytalanságot, ami ijesztőbb, mint az eddigi totalitárius kommunista pártállam vagy bármilyen autokrácia. Az Államtanács úgy döntött, külföldről keres erőskezű vezetőt, figyelmük szintén Orbán Viktorra terelődött.

Miniszterelnökünk nem zárkózott el a megkeresésektől, és olyan megoldáson dolgozik, hogy minden bajban lévő nemzetnek segíthessen, ám ne kelljen feladnia hazánkat sem. Ha a tárgyalások lezáródnak, könnyen lehet, hogy Orbán Viktor lesz a neo-perszonálunió első modern alakja.

„A magyar történelemben nem volt ritka, hogy egy-egy kiemelkedő uralkodót más ország is meghívott trónjára. Természetesen minden ország, ahol elnök leszek, megtarthatja függetlenségét, és tiszteletben fogom tartani eddigi törvényeit. Igényük a közös munkára nem csupán az én sikerem, hanem mindannyiunké, ahogy minden személyes sikerem a magyar emberek sikere is.”

Verseny a magyar miniszterelnökért - hozzászólások
A komment hatalom!