hirdetés

Több magyar gyermek születhet Paks 2 miatt

Kommentek


munkatarsunktol

Nemcsak olcsó áramhoz juttathatja Magyarországot évszázadokon át a paksi atomerőmű megépülő új blokkja, hanem a népességfogyás megállításában is segíthet.

paks

Több kutatás is rámutat, hogy az atomerőművek környékén fellépő mutációs elváltozások sok esetben nagyobb terhességi mutatókhoz is vezetnek ezeken a területeken. Az ok egyszerű, az erőművek közelében megnövekvő radioaktív sugárzás olyan elváltozásokat okoznak a terhességért felelős génekben, hogy azok jóval gyorsabban képesek szaporodni.

Tudatlanságuk miatt a mutációról sokaknak csupa negatív dolog jut eszükbe, ám ez tévedés. A mutációk a legtöbb esetben kifejezetten hasznosak, elősegítik a tökéletesebb élőlények kialakulását. Az evolúciót is a mutációknak köszönhetjük, ezek nélkül a mai napig nem lett volna a majomból ember, a hangyából ló.

Az evolúció mesterséges felgyorsítása tehát csakis előnyére válhat minden magára valamit is adó népnek. Kutatók szerint megfelelő nagyságú radioaktív sugárzás mellett pár száz éven belül elérhető lesz az emberiség számára a harmadik szem, a szárnyak és egy másfél méteres zöld csáp is.

Paks környékén az elmúlt 40 évben már eddig is szignifikánsan megemelkedett a gyermekvállalási hajlandóság, egy új blokk megépítése exponenciálisan javíthatna a helyzeten.

paks2

Gyermekét atomerőmű mellett toló anya a XX. századból

Ezek is érdekelhetnek

Több magyar gyermek születhet Paks 2 miatt - hozzászólások
A komment hatalom!