hirdetés

Orbán Viktor kézbesíti az Erzsébet-utalványokat

A balliberális médiahisztéria miatt mégsem hivatalnokok vagy a posta, hanem személyesen Orbán Viktor juttatja el a nyugdíjasokhoz a kormány karácsonyi ajándékát.

A miniszterelnök titokban, álruhában járja majd az országot a tízezer forintos utalványokkal. Költségcsökkentési okokból csupán a TEK néhány mesterlövésze és páncélos járműkonvoja, a magyar légierő vadászgépállománya, valamint Havasi Bertalan sajtófőnök ügyel tisztes távolból a kormányfő testi épségére.

A Miniszterelnöki Hivatal felhívja a lakosság figyelmét: az elkövetkezendő napokban mindenki fokozottan figyeljen arra, hogy kit enged be a lakásába. Az utóbbi időben feltűntek álminiszterelnökök, akik kormányunk önzetlen adományozását kihasználva megtévesztik az utalványra váró nyugdíjasokat.

Kishegyesen például egy magas, szemüveges, az igazságról és gázsütőkről szónokló zavarodott férfi eltulajdonította özv. F. Imréné tyúkóljából a friss tojásokat, ráadásul a visszavonult tanítónő Erzsébet-utalvány helyett végül csak egy Demokratikus Koalíció-szórólapot talált a borítékban.

A Hivatal közleményében leszögezte: a nyugdíjasokat kizárólag a valódi Orbán Viktornak áll jogában megtéveszteni.

Orbán Viktor kézbesíti az Erzsébet-utalványokat - hozzászólások
A komment hatalom!