hirdetés

A jogállamiság megszilárdult, felfüggesztik az Alaptörvényt

Kommentek


Nemzeti Oligarcha

„A jogállamiság teljesen megszilárdult” – jelentette be Németh Szilárd rezsi- és szabadságharcügyi biztos, miután megszavazták az Alaptörvény felfüggesztését.

Régen írhattunk utoljára ilyen örömteli hírről, utoljára talán a Brüsszel ellen a CIA intervenciója ellenében is megnyert szabadságharc után érezhette magát ennyire szerencsésnek a dolgozó kisember. Németh Szilárd tartott sajtótájékoztatót a minisztériumban ma délelőtt, ahol készségesen válaszolt a neki szimpatikus sajtó kérdéseire is. Többek között beszélt a toalettpapír árának újbóli 3 százalékkal való csökkentéséről és jelentőségéről, miszerint mostantól több mint hétmillió magyar ember elégítheti ki a szükségleteit nap mint nap anélkül a félelem nélkül, hogy Soros György álcivilszervezetei elveszik a magyar emberek lehetőségét a szükséglet elvégzése utáni megtisztulástól.

alaptorveny2

Illusztráció Magyarország Alaptörvényéből: Szent Tarlóst köszöntik az üdvözlésére összegyűlt hajléktalanok

De a legnagyobb bejelentés még csak ezután következett. „A mai nap kávészünetben megírtuk, beterjesztettük, parlamenti vitára bocsátottuk és megszavaztuk az Alaptörvény felfüggesztését.” – Németh Szilárd szerint a jogállamunk immár szilárdabb, mint a saját keresztneve, teljesen helyre lett állítva a balliberális kormány pusztítása után, így elérkezettnek látták az időt az Alaptörvény felfüggesztésére. „Végre a magyar népnek a vérzivataros évszázadai után a nagyságához méltó alaptörvénye volt, hála az áldozatos és megalkuvást nem tűrő munkánknak – emelte ki kormányunk hatalmas múltbeli eredményeit a rezsibiztos. – De az idő múlik, és haladnunk kell a korral, immáron az alaptörvényünk semmi hasznot nem hajt, sőt néha akadályoz is a megfelelően gyors válasz megalkotásában, például amikor meg akarjuk védeni az országot a népvándorlóktól és az őket támogató balliberális-magyargyűlölőktől. De az Alaptörvény szellemisége mindig is átjárta és továbbra is át fogja hatni a gondolatainkat és a törvénykezésünket. A szemünk előtt csak a magyar nép védelme lebeg!”

alaptorveny3

Sokan támadták őket, hogy maradiak és csak a múltban tudnak élni, de progresszív-újító gondolataikkal most csattanós választ adtak a folyamatosan panaszkodó fizetett provokátoroknak. Láthatóan erre a radikálisan és nagyszerű lépésre még az álellenzék sem számított, így még mindig a nemzeti nagytőkéseink vegzálásával vannak elfoglalva, miközben a balliberális leépülés alatt talicskával vitték ki a közpénzt svájci bankokba. Láthatóan az egyetlen céljuk megsemmisíteni az egyetlen népet Európában, amelyik nem akar betagozódni a nemzettagadó brüsszeliek közé, hiszen amikor az Alaptörvény megszületett, folyamatosan támadták, és most – hogy a kormányunk megszünteti azt – csak rossz szavaik vannak.

alaptorveny4

Az Alaptörvényt felfüggesztették, várhatóan a megszüntetésére az 5. évfordulóján fog sor kerülni, hogy kereken zárják le a történetet. A szóvivő cáfolta, hogy a háttérben a számmisztika és a tízmilliószoros szám áll, miközben tovább böngészte a horoszkópot. A bukott ellenzék tolvaj vezére, Gyurcsány Ferenc bejelentette, hogy tiltakozása jeléül, amíg vissza nem állítják az Alaptörvényt (ami ellen korábban tiltakozott), addig éhségsztrájkol, és csak az Alaptörvény lapjait fogja fogyasztani. Az Alkotmánybíróság készségesen elküldte neki a maradék példányokat, amiket még nem égettek el, bizonyítva nagylelkűségét.

A jogállamiság megszilárdult, felfüggesztik az Alaptörvényt - hozzászólások
A komment hatalom!