hirdetés

Fényes győzelemmel zárult a francia elnökválasztás.

Kommentek


Nemzeti Oligarcha

marine-840x440

Marine Le Pen legyőzte édesapját, legalábbis megduplázva az őáltala 2002-ben begyűjtött szavazatokat, fölényesen megnyerve két választási körzetet is, és bizonyítva, hogy a francia emberek is tudják, hogy nemzeti büszkeségük minden másnál fontosabb.

Főleg most, hogy a liberális háttérhatalom minden követ megmozgat, hogy letörje a franciák nemzeti érzületét. A brüsszeliták bábja, a párttal nem is rendelkező Emmanuel Macron úgy szerzett 66,06%-ot (és itt hívnánk fel eredményének szembetűnő számára – akkor is, ha egy közbeékelt 0 fedi el a nyilvánvaló igazságot) – hogy a francia közéletet is elözönlő, az ismert amerikai milliárdos, Soros György által is támogatott álcivil szervezetek folyamatos Le Pen ellenes lejáratókampányának hátszelével igyekezett előre. Ez pedig még azzal együtt is csak erre a gyenge eredményre volt elég – fényes bizonyítékaként annak, hogy a Soros pénzelte bevándorlási válságból hogyan húznak hasznot a liberálisok – hogy az utolsó pillanatban szavazati jogot kaptak a tavaly érkezett migránsok.

Tudósítónk bukkant rá, hogy a Párizsi Fiúk című lap információi szerint két körzetben is szavazott az az afgán migráns, aki tavaly szilveszterkor Kölnben együtt szelfizett az egyik német bevándorlást támogató civil szervezet munkatársával.

Soros György tevékenységére utal az is, hogy a könnyen elérhető és befolyásolható, USA-ban élő franciák – akiknek fogalma sincs az otthoni helyzetről és akiknek Soros ingyenes fogyókúraprogramot ígért – 92%-a szavazott Macron elnöki kinevezésére. Mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy a tájékozott franciák a 11 fős They-sous-Vaudemont és a 6 fős Ornes teljes lakossága Le Pen-t szeretné elnökként látni.

marine-1

A brüsszeli bürokraták összehangolt támadása is nyilvánvaló: Macron néhány szavazaton múlt megválasztását üdvözölte François Hollande leköszönő elnök, Anne Hidalgo, Theresa May, a megválasztása óta Sorosnak sokat engedő Donald Trump, a vereségeket jól ismerő Hillary Clinton, és a Brüsszel szekerét toló Donald Tusk, nem is beszélve az alkoholproblémákkal küszködő Jean-Claude Junckerről.

Soros keze messze elér.

A francia nemzeti oldal komoly munka előtt áll, hogy győzelmét kiteljesítse. Nincs lefutva ugyanis a francia választás. A parlamenti választásokon komoly eséllyel indul Le Pen pártja, akik nagy erőkkel készülnek a megmérettetésre.

Jelezték: Tiltakoznak a diktatúra leépítése ellen, követelik, hogy Macron vonja vissza az erre vonatkozó diszkriminatív kijelentéseit.

A történelmi tanulságokat is szem előtt tartva Le Pen leszögezte: „A liberális véleményterrorral semmire sem megyünk. A republikánus Napóleon is elment Győrig de csatát vesztett. Viszont nagy császárként fényes győzelmet arathatott Európa felett, felemelve az egész francia nemzetet!”

A magyar kormány üdvözölte Le Pen győzelmét, és támogatásáról biztosította. A kormány kabinetfőnöke kiemelte, hogy nemzetünk kormánya a francia nemzet önrendelkezési jogának ilyen mérvű sárba tiprását nem hagyhatja figyelmen kívül, ezért a jövőben közbeszerzései során bojkottálja a limuzin, a kupé és a kabriolet típusú járműveket, önkényuralmi jelképnek nyilvánította a párizsi felvágottat, és nemzeti konzultációt indít „Állítsuk meg Párizst” címmel. Külön kiemelte, hogy mivel Macron megválasztását üdvözölte a Luke Skywalkert megszemélyesítő Mark Hamill is, Szíjjártó Péter külügyminiszter berendelte Hamill menedzserét és az amerikai nagykövetet. A kabinetfőnök felhívta a figyelmet arra is, hogy a Soros pénzelte francia liberálisok nemtelen eszközökkel járatták le Marine Le Pen nemzetféltő gondolatait, putyini álhírnek titulálva mindent általa megvilágított igazságot.

Egyes források szerint például a liberális média orosz titkosszolgálati tevékenységet vizionált a kampányban, cáfolta a meg sem jelent álhírt, miszerint Emmanuel Macron megölte az anyját. Azért tették ezt, mert el kívánták fedni a közben napvilágot látott hírt: Macron unokatestvére cégének köze volt ahhoz a részvénytársasághoz, melynek egyik részvényese evett Para-Kovács Imre húgából.  (forrás: hidfo.ru)

2978cb7047b542358a303e2d0c6985dd_18

Mindhiába ígérget Macron, a francia választókat nem lehet olyan populista ígéretekkel megnyerni, hogy 50 milliárd Eurós állami beruházást hajt végre a munkahelyi képzésre, a megújuló energiaforrásokra való áttérésre, az infrastruktúra és a modernizáció fedezésére, hogy a társasági adót 33-ról 25 százalékra csökkenti, a munkahetet pedig 35 órára (újabb pofont adva a munkaalapú társadalom ideájának). További populista ígéretei szerint a munkanélküliségi rátát is 7 százalékra csökkentené, mélyen hallgatva arról, hogy most is csak 9,7 százalék. A francia társadalmat fenyegető ígéretei pedig már-már arcpirítóak: újabb tízezer rendőrt állítana szolgálatba és 15 ezerrel megnövelné a börtönök férőhelyét.
A parlamenti választásokon tehát nem várhatók nagy izgalmak, egyértelmű esélyesként indul Marine Le Pen és pártja.

A liberálisok egyre nevetségesebb próbálkozásainak ellenszelében – pl. a nevetséges, magát viccpártnak nevező „Un moyen-duc chat” (Egyfülű macska) csoportosulás, akik ingyen kapták a plakáthelyeket Loui Shymicha cégétől, és akik az elköltött 200 Eurós költségvetésük ellenére is csak 12%-nyi romkocsmákban bujkáló fizetett liberálist tudtak meggyőzni arról, hogy érvénytelenül szavazzanak – töretlenül halad a francia nemzet hajója.

Ezek is érdekelhetnek

Fényes győzelemmel zárult a francia elnökválasztás. - hozzászólások
A komment hatalom!