hirdetés

AZT HITTÉK, CSAK EGY ÚJ GYÓGYSZER, DE MIKOR UTÁNAJÁRTAK, NEM AKARTÁK ELHINNI!

Kommentek


Nemzeti Oligarcha

A CEU ÁLTUDOMÁNYOS KORIFEUSAI SZERINT A HETEROSZEXUALITÁS GYÓGYÍTHATÓ

Megdöbbentő dokumentumokra bukkant a PestisRácok.hu oknyomozó portál a CEU adattárában

Prof. Dr. Kohn Grün, a Közép-Európai Egyetem gender szakjának vendégprofesszora egyik tézisében azt a meredek állítást fogalmazta meg, hogy a heteroszexualitás gyógyítható – írja a portál.

heteromed

Jurassik Katának, a PestisRácok oknyomozó riporterének alkalma adódott alaposabban is belelapozni a dolgozatba. A riporternő kérésünkre elmondta, hogy már a tanulmány felvezetője is elképesztő. A professzor osztja a nézetet, miszerint a homoszexualitás nem betegség, így eleve értelmetlen a gyógyításáról beszélni, ráadásul ezt állítólagos nemzetközi szaktekintélyek munkáival támasztja alá.
De ami ez után következik, már a tisztességes keresztény emberek legvadabb elképzeléseit is felülmúlja. A vendégtanár ugyanis kifejti, hogy a heteroszexualitás ellenben igenis betegség, mi több, állítása szerint a Soros-féle titkos laboratóriumokban sikerült kifejleszteni egy olyan gyógyszert, amellyel eredményesen fel lehet venni a harcot ezen veszedelmes szexuális elhajlás (sic!) ellen.

soros-gyorgy1-e1447075274819

„A dokumentum napvilágra kerülésekor mi maguk sem hittünk a szemüknek, pedig saját portálunk hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb riportjai után már igazán nem érhetne meglepetés. Így kénytelenek voltunk alaposabban utánajárni a dolgoknak. Kiderült, hogy a heteroszexualitás ellen ható gyógyszer klinikai tesztjénél akkora volt az ellenállás, hogy a kontrollcsoportnak is csak a szimulált vízbe fojtás módszerével sikerült beadniuk a placebót.”

viz

„A Soros-pribékek gonoszságára és cinizmusára ráadásul rátesz még egy lapáttal, hogy a kifejlesztett gyógyszerhez minden egyes keresztény gyökerű európai nemzetállam nyelvén használati utasítást fognak mellékelni. Arabul és négerül viszont még az interneten sem lesz leírás, nehogy a migránsok még véletlenül is áldozatul eshessenek ennek az ördögi gyógyszernek” – nyilatkozta lapunknak Jurassik Kata.

16939493_1080451835392695_747915529937640324_n

Képünk illusztráció. forrás: horrorporno.com/soros

A napvilágot látott ördögi akció híre szerkesztőségünket oly erővel letaglózta, hogy félretéve forrásunk hitelességébe vetett, eleddig megrendíthetetlen bizalmunkat, joggal kételkedtünk annak valóságtartalmában. Tudósítónk ugyanakkor utánajárt: a leleplező valóságról beszámolt a Mindegyebetblog.hu és a Fanyarinők.hu hírportál is, így minden kétséget kizáróan a Soros-egyetem újabb támadásának lehetünk tanúi!

Ezek is érdekelhetnek

AZT HITTÉK, CSAK EGY ÚJ GYÓGYSZER, DE MIKOR UTÁNAJÁRTAK, NEM AKARTÁK ELHINNI! - hozzászólások
A komment hatalom!