hirdetés

Az Origo-t is bekebelezte a liberális gőzhenger

Kommentek


Nemzeti Oligarcha

“Már vidéken is provokál a Soros-hálózat”

– címmel írt oknyomozó cikket a tárgyilagosságáról elhíresült hírportál. Ez rendben is lenne, természetes, hogy tudósít egy ilyen eseményről… de azért az véletlenül sem mindegy, hogy hogyan!

“Így akarnak demokráciát kiáltva nyomást gyakorolni a magyar kormány bevándorlás-politikájára.”

– írja a szerző. És itt álljunk meg egy pillanatra, mert nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy szó sincs saját gondolatról! A cikk a kormánypárt nyilatkozatát idézi, amiben azonban szó sincs demokráciáról. Itt tapinthatunk rá azonnal a cikk liberális mocskára: hogy is emlegethetnénk egy lapon a demokráciát, ezeknek a liberális soros-katonáknak az ördögi terveivel? Ezen a ponton próbálja először azt sugallni a cikk, hogy ennek a nyavalyás provokációnak bármi köze lenne a tisztességes emberekhez.

Kezében a gazda júdáspénze

Kezében a gazda júdáspénze

De menjünk csak tovább!

“több álcivil szervezet legújabb akciója során Felcsútra buszoztatott le tüntetőket /…/ megdöbbentő volt látni azt a néhány tucat Budapestről lebuszoztatott embert…”

– áll a cikk folytatásában. Vegyük észre a lopakodó liberalizmust! A cikk – a valóban néhány tucat buszoztatott soros-ügynök árnyékába rejtve említést sem tesz a repülővel érkezett venezuelai iszlamista szírekről, és mélyen hallgat azokról a cionista négerekről is, akik a tömegben bujkálva várták az alkalmat, hogy valamely svédországi no-go zónába szökjenek. Hol itt az objektív tájékoztatás?! Amin az sem javít, hogy álnok módon egy félmondatban utal ugyan a maroknyi “tömeg” annál nagyobb brutalitására, de mélyen hallgat a megerőszakolt felcsúti nagymamákról, és arról, hogy a tüntetők olyan agresszívak voltak, hogy a RestisRácok tudósítója oda se mert menni, attól félve, hogy a tömeg fékezhetetlen brutalitással netán azt kezdi skandálni: “Prostiknak nem nyilatkozunk”.

Az pedig, hogy – bár a szerző megemlíti a nyilvánvaló tényt, hogy Soros

“évente egymillió migránst akar betelepíteni Európába”

amivel röpke 250 év alatt többségbe is juttatná őket, és élvezhetné aknamunkájának eredményét – elhallgatja azt az evidenciát, hogy ez a tüntetés csak a fedőakciója volt annak, hogy ez az egymillió gazember máris Felcsútra érkezett. Nem véletlenül vonultak át Felcsúton, és a szántóföldek, csalitosok mellett: a jól szervezett akció keretében a migránsok azóta is ott bujkálnak a bokrokban!

uton

A liberális rendőrök félrefordítják a fejüket

Egyetlen mentsége van a szerzőnek – bár gyanítjuk ez inkább csak figyelmetlenségből, illetve a liberális újságírástól megszokott szakmai színvonal(talan)ságból ered: éles szemmel mutat rá, hogy

“több a külföldi, mint a magyar Felcsúton”

de említést sem tesz arról az örvendetes tényről, hogy a magyar időközben világnyelv lett, hiszen ez a rengeteg külföldi tisztán beszéli. Az aljas Soros és hálózata persze ezt is kihasználja, és magyar nyelvtanfolyamokat finanszíroz a migránsok kibocsátó országaiban, ezzel könnyítve a tömegben rejtőzködők dolgát.

A végére hagytuk a legfontosabb adalékot, a legveszélyesebb összeesküvés álnok cselszövését:

a helyszínen megjelent Soros kétfarkú kutyája, a szélsőségesen liberális Kovács Gergely és szabadcsapata is, és a nyavalyás provokáció leple alatt előkészítette az általuk nem is titkolt akciót, a felcsúti űrállomás alapjainak letételét, amely – mert nekik Soros évi egymilliós terve és az általa beteljesíteni szándékozott káosz nem elég – évi kétmillióhárom intergalaktikus migráns illegális betelepítését szolgálná.

kenopenz

Az első kétmillióhárom, már dokkolt és csak az érkezésre vár!

Álnok tervük részeként pedig általános korrupciót követelnek, mely szerint minden magyar állampolgár részesüljön benne, semmibe véve és aláásva a nemzeti protekcionista gazdaságmodell virágzását. Hogyisne! Hogy a liberálisok is kapjanak belőle? Vagy akár Gyurcsány Ferenc is?!

altalanos_korrupcio

A nemzeti protekcionista gazdaságmodell ellensége

Csak az isteni gondviselés szerencséjének köszönhető, hogy nem sikerült a bombamerényletük, amikor is veszélyes héliummal töltött ballonjaikat, amelyeket büszkeségünk a felcsúti kisvasút fölé akartak engedni, elfújta a szél!

lufi

A terror fenyegetése

Mindezek elhallgatásához pedig az Origo cikke lelkesen asszisztál, amikor a tárgyilagosság látszatát keltve a kormány nyilatkozatát idézi, és demokráciát kiált!
Csak remélni tudjuk, hogy a portál még erkölcsös, hű munkatársai – akik ugyan nem tudták megakadályozni a Momentum bejutását, de talán elég erősek lesznek, hogy visszafordítsák a portál szekerét, ami vészes sebességgel robog a liberális mocsár felé!

Ezek is érdekelhetnek

Az Origo-t is bekebelezte a liberális gőzhenger - hozzászólások
A komment hatalom!