hirdetés

Plágium vádjával feljelenti a 444.hu-t és az index.hu-t a n0l.hu

Ellopta a n0l.hu cikkét az index.hu. Mind a cikk stílusa, mind az, ahogyan a lényegre tapintott, megdöbbentő erővel árulkodik a lopásról!

A portál újabb bizonyítékát adta annak, hogy súlyos újságíró-szakmai hiányosságokkal küzd. Persze nem véletlenül. A Soros-birodalom fejének nem újságírókra, hanem bólogató, önállótlan gépírókra van csak szüksége. Ebben az ötlettelen önállótlanságban vetemedett arra az index.hu egyik bértollnoka, hogy a újságírónk cikkét tegye közzé, kihasználva, hogy a n0l.hu oknyomozójának kéziratát a múlt heti vihar alkalmával elfújta a szél. A papír nagy utat járt be, melynek a hatalmas esőzés vetett véget. Ennek során megrongálódott, de bizonyos részei olvashatók maradtak, s a szennyportál embere nem átallotta saját cikkeként leközölni. A hiányzó részek jól bizonyítják igazunkat:

a második bekezdésben hiányzik két vessző a szövegből – nyilván úgy elázott, hogy nem tudták pótolni -, és a továbbiakban is hasonló szarvashibák mutatják a szomorú igazságot, például az utolsó előtti bekezdés hiányzó idézőjelei, melyek alapjaiban változtatják meg a szöveg értelmezését. Az olvasó még a végén úgy értheti, igazak a vádak, amelyeket ott felsorol.

A 444.hu még ennél is tovább megy, mert az ő emberük nem is tudta elolvasni az eredeti cikket, csak átfutni indexes kollégája asztalán – nyilván nem véletlen, hogy hivatkozik is az index.hu cikkére -, megtoldva saját portáljuk néhány korábbi cikkére való hivatkozással is.

Persze a két cikk egy szóval sem említi a Farkas Flórián elnök úr által felvázolt programokat, megvalósításuk folyamatát, az aláírt megállapodás nagyívű gondolatát. Mindeközben viszont szó szerint méltatják az M1 riporterének munkáját, pedig lássuk be: nem lehet egy meghívott vendéget ilyen kegyetlenül, ilyen aljasul megszorongatni, ahogy ő tette. Pláne, hogy az igazán fontos kérdéseket fel sem tette, amelyekre ezúton az Elnök Úr legalább válaszolhatott volna, tisztázva magát a nevetséges karaktergyilkosság alól. Nagyon reméljük, hogy Farkas Flórián ezt nem is hagyja annyiban és feljelenti a riportert, még ha a köztévé vezetése nyilván el is távolította már székéből renitens kollégáját.

Mi pedig természetesen megtesszük a szükséges jogi lépéseket ellopott cikkünk miatt. Sőt, a biztonság kedvéért mi is feljelentjük a riportert. Az ilyen ember ne aludjon nyugodtan!

Ezek is érdekelhetnek

Plágium vádjával feljelenti a 444.hu-t és az index.hu-t a n0l.hu - hozzászólások
A komment hatalom!