hirdetés

Megvan a KDNP szavazótábora!

Kommentek


Nemzeti Oligarcha

A Nézőpont Intézet megtalálta a választási rendszerünkben hosszú évek óta kétségbevont, nem létezőnek hitt tömeget.

Az intézet 2017. május 4-23. között végzett kutatása végre pontot tett a vitatott kérdés végére. Nem kívánjuk részletezni a kutatás eredményét, amelyből kiderül, hogy a legnagyobb kormánypárt támogatottsága háromszor akkora, mint Donald Trumpé, és nyolcszor akkora, mint a magyar ellenzéki pártoké együttvéve. Koncentráljunk most csak arra, hogy mindössze 4 százalék azon szavazók aránya, akik rejtőzködnek és a legitim magyar kormány leváltására esküdtek fel – nyilván Soros Györgyről van szó – ezzel szemben a többi (tehát nem kormányváltó) rejtőzködő aránya 24 százalék!

nezopont

Lehet-e kétségünk afelől, hogy ez a KDNP elveszettnek hitt szavazótáborát jelenti?

Azért némi gyanúra okot adhat a felmérés hitelességét illetően egyrészt az a tény, hogy nem írták ki egyértelműen, hogy mit találtak, hanem megpróbálták “Egyéb rejtőzködő”címszó alatt elterelni erről a figyelmet, másrészt az, hogy 3 százalékra méri a Magyar Kétfarkú Kutya Párt győzelmi esélyeit,

nezopont-kutya

holott a Kutyostat felméréséből tudjuk: a párt 127 százaléknyi biztos pártválasztót tudhat maga mögött.

Elhallgatás (bár szerencsére sikertelen), valótlan adatok? Lehet, hogy már a Nézőpontot is bekebelezte a baloldali média-gőzhenger?

Ezek is érdekelhetnek

Megvan a KDNP szavazótábora! - hozzászólások
A komment hatalom!