hirdetés

Külföldről támogatott civil szervezet szívja a magyarok vérét!

Külföldről támogatott álcivil szervezet szervez véradást Pomázon. Vajon mire kell nekik a vér?

A pomázi művelődési házban jövő hét szerdán 14 és 16 óra között véradást tart a Vöröskereszt.

Elsőre akár át is lapozhatnánk az ártalmatlannak tűnő hír felett, de ha mögénézünk, akkor láthatjuk, hogy itt egy külföldről támogatott szervezet szívja a magyarok vérét. A magát magyarnak nevező álcivil szervezet ugyanis támogatásai jó részét ismeretlen külföldi vagy éppen Soros-közeli bankszámlákról kapja, így teljesen egyértelmű, hogy idegen érdekeket képvisel.

george-soros

Illegális bevándorlóknak akarja átjátszani a magyar vért az ismert milliárdos

A sokezer év alatt kialakult és folyamatosan fejlődő magyar vér nagy kincs Európában, így nem csoda, hogy a Soros-szervezetek gyakorlatilag bármire képesek, hogy rátehessék mocskos mancsukat. Külön undorító, ahogy a magyar emberek jóhiszeműségével és jóindulatával visszeélnek, valamiféle jótékony emberbaráti akciónak álcázva profitorientált nemzetellenes tevékenységük. Hiszen ki gondolná, hogy egy egyszerű véradás micsoda károkat okozhat a magyarságnak és annak az Európának, amit minden erőnkkel igyekszünk megvédeni?

A Soroskereszt, ami egyébként a honlapján a menekültek világnapját is hirdetiállítólag már mostanra sokezer liter magyar vért gyűjtött be, és nem hajlandók elárulni, mire is szeretnék felhasználni. Lapunk információi szerint ugyanakkor véradás berkekben járatos szakértők egybehangzón azt állítják, csakis az illegális bevándorlóknak lehet szüksége ennyi vérre.

adjvert2

A sorosista álcivil szervezet pofátlan hirdetése a Nagykörúton

Az illegális migránsoknak, akik közt sok a terrorista és rengetegnek van mobiltelefonja, juttatott magyar vérrel a magyar nép olyan kiemelkedő tulajdonságai is átkerülhetnek a bevándorlókba, mint a furfangosság, a leleményesség és a hazaszeretet. Ezért félő, hogy a dicső magyar vérrel felfegyverzett illegális bevándorlók sokkal hatékonyabban tudnak majd bevándorlóskodni, terroristáskodni, és elérni végső céljuk: elpusztítani Európát.

A helyzet törvényi szigorításért kiált. Elfogadhatatlan, hogy miközben minden csepp elfogyasztott vízről pontosan tudjuk, honnan származik, aközben mindenféle külföldi ügynök sorosista álcivil szervezetek szabadon és nyomonkövethetetlenül játszhatják illegális bevándorlók kezére a magyarok vérét.

“Szomorú tény, hogy a Magyar Vöröskereszt is az illegális bevándorlás mellé állt.” – nyilatkozta napunknak Német Szilárd. “Kígyót nevelgettünk a keblünkön.” – tette hozzá. Az egyetlen magyar valóban független civil szervezet, a CÖF már kezdeményezte is az illegitim szervezet betiltását. Oroszország már jelezte, kész jogi segítséget nyújtani a tövényi változások előkészítéséhez.

A Magyar Vöröskereszt a telefonszámánál kettővel nagyobb számon nem kívánt nyilatkozni, így továbbra sem tudhatjuk, hogy gyermekeink genetikailag tökéletes vérplazmájával nem-e terroristákat javítanak fel.

pomaz
Sötét fellegek gyülekeznek a pomázi művelődési ház felett

Külföldről támogatott civil szervezet szívja a magyarok vérét! - hozzászólások
A komment hatalom!