hirdetés

Az igazság Tusványosról

Kommentek


Nemzeti Oligarcha

Ismét hazudott Soros-Simicska-Gyurcsány-a bankok-Brüsszel-a migránsok-az álcivilek-a külföldi cégek-a melegek-a hajléktalanok és a drogosok médiája. De mit is várhatnánk a hírhamisító hvg-től, amiről mindenki tudja, hogy pár hete került Soros és Simicska eltitkolt közös gyermekének tulajdonába.

Megszereztük az eredeti felvételt az agresszív nőről, aki Tusványoson fideszesekre támadt, miközben miniszterelnök úr éppen megmentette Magyarországot, Európát, sőt, ki kell mondanunk, az egész világot a gusztustalan illegális migránosok százmillióitól.

Lássuk csak:

A felvételt megnézve egyértelműen látszik, hogy a kábítószermámorban fetrengő provokátor előbb megpróbál a földre rángatni egy fehér pólós tisztességes fiatalembert, majd miután ez nem sikerül neki, felállás közben hajával tépkedni kezdi a segítségére siető gyanútlan, fényképezőgépes úriember karját. Egyértelműen látszik, ahogy az erős hajcsapások komolyan veszélyeztetik a férfi életét. A fotós szerencsére csak könnyebben sérült meg, 8 napon belül gyógyuló sérüléseit jelenleg a bukaresti kórházban kezelik. A fényképezőgép is jól van.

A lefizetett, veszélyes perszóna kifelé még percekig lökdöste a biztonsági személyzetet, akiknek szerencsére nem lett komolyabb bajuk. A hölgynek nem nevezhető szörnyeteg a 888.hu információi szerint leszbikus, drogozik, és csak ő, személy szerint, 75 millió migránst hozna Magyarországra.

Más atrocitás egyébként nem történt a felemelő hangulatú rendezvényen. A látogatók boldog gyűlölettel és egészséges, hazafias utálkozással békésen tértek haza otthonaikba, hogy ott szidják tovább az emberiség 95 százalékát.

Ezek is érdekelhetnek

Az igazság Tusványosról - hozzászólások
A komment hatalom!