hirdetés

Hazaárulás Kaposváron

Kommentek


Nemzeti Oligarcha

A rendőrség körözést adott ki T. Barna kaposvári lakos ellen garázdaság, csoportosan elkövetett nemi erőszak, magánlaksértés és hazaárulás vádjával.

A rendőrség körözést adott ki T. Barna kaposvári lakos ellen garázdaság, csoportosan elkövetett nemi erőszak, magánlaksértés és hazaárulás vádjával.

Ahogy azt a Pestis Rácok és a Pazar Idők hírportál megírta, hiteles beszámolók szerint a vádlott testi erejét és létszámbeli fölényét kihasználva megtámadott hat, békésen intézkedő rendőrt, és erőszakkal az orruk alá tolta csupasz igazolványát,
Képtalálat a következőre: „tóth barnabás kétfarkú”
miközben látványosan megrongálta az önkormányzat tulajdonát képező füvet. Az általa felrajzolt ábrán egyértelműen felismerhető Soros György, amint láncos kétfarkú kutyáját rövid pórázon tartva hazánk szeretett földjét kínálja fel a senki által meg nem választott brüsszeli bürokratáknak.

barnikutyi

Az esetről megkérdezett tanúk egybehangzó állítása szerint T. Barna kaján vigyorával egyértelműen azt üzente, hogy végveszélyben lévő hazánk ezen elzabrálásra kárhoztatott darabkáján nem épülhet újabb stadion, és a következő nemzedék itt élő fiainak esélyük sem lesz tisztesen helytállni San Marino, Gibraltár, Tonga vagy Ruanda válogatottjaival szemben.

A rendőrség fokozott óvatosságra kéri a lakosságot, mert T. Barna egyes megnyilvánulásai a kevéssé pallérozott mélymagyar elmék körében esetleg szimpátiát kelthetnek.

Ezek is érdekelhetnek

Hazaárulás Kaposváron - hozzászólások
A komment hatalom!