hirdetés

Kelkáposztafőzelékkel támadták meg az új menzafőnököt!

Kommentek


Nemzeti Oligarcha

A nemrég kirúgott író-szakács helyére érkező káder, nem tudta tartani a színvonalat. A feldühödött diákok elfoglalták a menzát. Hoppál Pétert kommandósoknak kellett kimenteni. Az öltönyére már keresztet vethet…

Kis híján lincselésbe fordult a szakácsválság a Pécsi Református Gimnázium menzáján. Mint ismeretes a korábbi konyhafőnököt, P. Horváth Tamást egy hónapja rúgták ki egy tüntetésen elhangzott felszólalása miatt. Mint megjósolható volt P. Horváth szaktudása pótolhatatlannak bizonyult. A diákok, akik már egyszer megtapasztalták a jót, nem voltak többé hajlandóak visszasüllyedni a közétkeztetés szintjére. Mivel az iskola vezetése hajthatatlannak bizonyult, a diákok elfoglalták az étkezdét, megrohamozták a konyhát és elűzték a személyzetet. A békítő szándékkal érkező államtitkárt liszttel öntötték le, (copiryght: Böszörményi István) majd tojásba forgatták. A panírozás befejezésétől a kommandósok határozott fellépése mentette meg. Akiknek szintén menekülniük kellett.
A Tettye Forrásház felajánlotta, hogy elzárja a vizet a környéken, de a tűzoltóság ezt megtiltotta. A minisztérium közleményt adott ki melyben síkra száll a konyha és az egyház szétválasztása mellett, s egyben elítéli az álcivil szervezetek gasztro-politikai hatalomra törését.

Ezek is érdekelhetnek

Kelkáposztafőzelékkel támadták meg az új menzafőnököt! - hozzászólások
A komment hatalom!