hirdetés

Már 2,3 millió felelősen gondolkodó magyar

Kommentek


Nemzeti Oligarcha

Értesüléseink szerint nehéz anyagi helyzetbe került országunk vezetése a hazánkat támadó háttérhatalom tevékenységének, és a nemzetvesztő ellenzék hazaáruló tevékenységének áldatlan következményeként.

Magyarország eddig is állta a sarat, de ellenségeink persze nem visszakoznak. Gyanúnk szerint az utóbbi idők aknamunkájának köszönhetően elriasztották kisvasútjaink jól fizető utasait, akik bár nagy tömegben járták az ország reprezentatív vonalait, most mintha mégsem mernének felülni a járatokra. Ennek következtében az ország szívében elhelyezkedő legszebb vonalnak is oly mértékben csökkent a bevétele, hogy már nem fedezi nemzetvédő harcunk kiadásait.  Legalábbis erre enged következtetni, hogy a kormány hazaszeretettől áthatott intézkedésre szánta el magát.

Mert természetesen vezetőink nem hagyják veszni nemzetünk egységét, így az emberek végre aktív segítséget nyújthatnak kormányunknak. A miniszterelnök szívhez szóló levelet írt, melyben pénzadományt kér, hogy országunk védelmét az eddig megszokott színvonalon, biztonsággal és felelősséggel tudjuk folytatni. És mi más oka lehetne a pénztelenségnek, mint hogy jól jövedelmező kisvasútjaink nehéz helyzetbe kerültek?
Tudósítóink jelentették, hogy a program beindítása óta eltelt napokban már 2,3 millió felelősen gondolkodó honfitársunk küldte el legutóbbi fizetését!

csekk

Még egy nem várt segítség is érkezett:
Országunk legrégebbi lakója, aki mindezidáig a legnagyobb titokban figyelte aggódással nemzetünk sorsát a történelem viharai közepette, s aki mindezidáig tartózkodott attól, hogy tevékenyen részt vegyen Magyarország sorsának alakításában (bár állítólag nem kis részben neki köszönhető, hogy a 16. században csak 42 medvetámadás történt a lakóhelyéhez közel fekvő Somogy megyében), most – felismerve, hogy napjainkban éljük történelmünk eddigi legveszélyesebb időszakát! – végre felfedte magát és egy új, nyereséges kisvasút létesítésével segíti hazáját. Minden bizonnyal sokan fogják követni példamutató és tántoríthatatlan cselekedetét.

(lapzárta után érkezett: sajnos a nemzetközi hálózat által pénzelt anarchista szervezet,
a nevetséges kutyabagázs már lecsapott, és – nyilván megtévesztő, csaló propaganda eszközével –
soraiba szervezte ősi barátunkat. Felelős szervezeteink már elindultak, hogy felvilágosítsák.
Pár napon belül minden bizonnyal beszámolhatunk arról,
hogy kedves honfitársunk újra az országért dolgozik, és nem igaz a hír,
miszerint mindig is a nemzetközi összeesküvés szószólója volt. – a szerk.)

Ezek is érdekelhetnek

Már 2,3 millió felelősen gondolkodó magyar - hozzászólások
A komment hatalom!