hirdetés

Emberrablókkal üzletel az ellenzék

Fény derült az ikonikus politikus sötét kapcsolataira! Mutatjuk a bizonyítékot.

Nem kétséges, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt intergalaktikus szervezetekkel szövetkezett a 2018-as választások elcsalására.

“Szörnyű kínzásoknak vetettek alá, hogy megtörjék a Magyarország kormánya iránti feltétlen hűségemet, majd fotont sugároztak az agyamba, hogy a Kutyapártra szavazzak” – derített fényt mindenre oknyomozó riporterünk, a CÖF-aktivistaként és háttérhatalmi szakértőként is ismert Tófalvy János, akit otthonából raboltak el az MKKP ganümédeszi szövetségesei.  “Megfenyegettek, hogy növelik a villanyszámlámat, ha nem szerzek nekik több billió szavazót. Pataky Attila épp időben érkezett, hogy megmentsen.”

Birtokunkba került egy fénykép a Kétfarkú Kutya Párt kivándorlásszervező eseményéről, amelyen a pártelnök jól láthatóan idegen fajokkal barátkozik.

rablóúj2

“Bebizonyosodott: a Kétfarkú Kutya Párt a kormánypárti szavazók elrablásával szeretné csökkenteni a választás eredményességét és erősíteni a saját táborát!” – jelentette be Németh Szilárd Fidesz-alelnök. “Elég volt! A magyar emberek nem kíváncsiak Kovács úr magyarázataira! Kormányunk széleskörű lakossági tájékoztató programba és nukleáris fegyverkezésbe kezd, így a békés polgárok megtudják, hogyan védhetik meg magukat a csillagközi bűnbandától és az idegen kultúrák káros befolyásától. Kijelentjük: a lakosság biztonságban van. De nem árt, ha retteg.”

Emberrablókkal üzletel az ellenzék - hozzászólások
A komment hatalom!