hirdetés

Kerítést bontott és gyereket zaklatott az ellenzéki jelölt

Ezen még mi is megdöbbentünk.

“Vérlázító fényképek birtokába jutott a 888.hu” – közölte a Riposzt a Pesti Srácok információi alapján készült tényfeltáró cikkében, amelyet először az origo.hu publikált az MTI nyomán.

Az első felvétel cáfolhatatlan bizonyíték arra, hogy a Kétfarkú Kutya Párt budaörsi képviselőjelöltje, Betlehem “A Láthatatlan Ember” Csaba már nem elégszik meg azzal, hogy a határzár lebontására uszítja a magyarokat: tettekre váltotta szavait.

láth

Mint látható, már épp készült átvágni a kerítést.

Ha a hazaárulás ténye nem volna elég, arra is fény derült, hogy a Láthatatlan Ember képességeivel visszaélve még tavaly nyáron kifosztotta a szomszédjában lakó szegény kislányt.
gyerek

A Kétfarkú Kutya Párt jelöltje jóllakottan ül a létrán, miután felfalta az ártatlan gyermek jégkrémét.

“A Láthatatlan Ember nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Ne felejtsük ezt el, amikor szavazni megyünk!” –  kommentálta az ügyet a Fidesz sajtóosztálya. “A kiskorú kirablását pedig mélyen elítéljük. Óvjuk gyermekeinket, hogy jó egészségben vehessenek részt a kormánypárti kampányrendezvényeken!”

Lapunk egyáltalán nem kívánta elérni Betlehem Csabát, hogy reagálhasson a vádakra. Ennek ellenére írt nekünk egy e-mailt, amelyet véletlenül kitöröltünk. Tartalmát tehát nem áll módunkban közölni.

Kerítést bontott és gyereket zaklatott az ellenzéki jelölt - hozzászólások
A komment hatalom!