hirdetés

Orbán Viktor vitára hívta Darth Vadert

Kemény menetre számíthat a Sötét Nagyúr.

space

“Magyarország miniszterelnöke átfésült minden galaxist, és végre megtalálta a vele egy súlycsoportban játszó politikai ellenfelet” – közölte lapunkkal a miniszterelnökségi minisztérium. “Orbán Viktor a magyar emberekkel együtt úgy gondolja: csak a népszerű Sith nagyúr lehet méltó egy miniszterelnökjelölti vitára a 2018-as választások előtt.”

A Kovács Ákos zenéjére Koltay Gábor által rendezett esemény Bayer Zsolt műsorvezetésével a felcsúti Pancho Arénában zajlik majd a TEK és Németh Szilárd felügyelete mellett. Nemzetbiztonsági okokból a sugárvetőket, fénykardokat és a testimplantátumokat a bejáratnál elkobozzák az összes belépőtől.

“Nem szeretnénk az egyenlőtlen küzdelem benyomását kelteni. Ha már akadályozzuk Darth Vader úr légzését a vita során, és megfosztjuk teste nagy részétől is, akkor a korrektség kedvéért előre megosztjuk vele a miniszterelnök úr által vázolt főbb vitapontokat.” Orbán Viktor nem óhajt érveket ütköztetni a Galaktikus Birodalom képviselőjével a magyarországi oktatás vagy az egészségügy állapotáról. Érdektelenek továbbá a honi korrupcióval kapcsolatos alaptalan, személyeskedő vádak is. Különösen azok, amelyek a miniszterelnök vejét, Tiborcz Istvánt érték az utóbbi napokban.

“Viszont Vader nagyúr jobban teszi, ha felkészül a valóban mindenkit érintő témákra. Foglaljon állást mentorának, Palpatine ex-szenátornak aggasztó antidemokratikus törekvéseivel kapcsolatban! Adjon magyarázatot a második Halálcsillag egyre növekvő költségeire! Ki juttatta helyzetbe a Szíriuszon offshore-ozó Simicska-, Soros- és Gyurcsány-közeli midineutriálvécétisztítódroidgyárosokat a birodalmi közbeszerzéseknél? Miért nem nyilvános az erről szóló OLAF-jelentés? Végül: újra levágná-e a saját fia kezét?” – áll a közleményben.

Orbán Viktor vitára hívta Darth Vadert - hozzászólások
A komment hatalom!