hirdetés

A Kétfarkú Kutya Párt hazudott a Békemenet létszámáról!

Belülről szivárogtak ki a felháborító információk.

molinó

Sokan felvetették már, hogy a cinikus és ízléstelen viccpárt hazudik, amikor azt állítja, hogy tízezren vettek részt a március 15-i Békemenetükön. Szerkesztőségünk birtokába olyan információk kerültek, amelyek minden kétséget kizárólag bizonyítják: a vádak igazak.

Kovács Gergelyék hazudtak: a 2. MKKP Békemeneten nem tízezren vettek részt, hanem húszezren!

Informátorunk csak kitakart arccal vállalta a nagy leleplezést, mert a párt belső munkatársaként fél, hogy atrocitások érhetik a politikai alakulat savköpő menyétei részéről. Nevezzük tehát csak M-nek.

miki
„Gergőék nagyon megijedtek, hogy milyen óriási a támogatottságuk, és ez felkeltheti a politikai ellenfelek gyanakvását. Jobban örülnének, ha nem derülne ki, hogy mekkora erőt képviselnek, és így meglepetést okoznának április 8-án.”

A Miniszterelnöki Kabinetiroda reagált a hírre. “Az egy dolog, hogy photoshoppal – a legsötétebb sztálini időket idézve – a tömeg felét egyszerűen KIRETUSÁLTÁK a felvételekről, de mint kiderült,  szervezetten, buszokkal és űrsiklókkal szállították el a szimpatizánsokat az Oktogon környékéről Lengyelországba és a Szíriuszra. Felszólítjuk Kovács Gergelyt, hogy azonnal hagyja abba a magyar emberek megtévesztését!” – áll a közleményben.

A Kabinetiroda vádjait informátorunk, M. is alátámasztotta: „Mint az köztudott, a Kétfarkú Kutya Párt programját Cherrel közösen írták. Akkor miért nem látszik egyetlen képen, felvételen sem? Na ugye!”

A Kétfarkú Kutya Párt hazudott a Békemenet létszámáról! - hozzászólások
A komment hatalom!