hirdetés

A liberális csöves és Konok meghasonlása

Kommentek


Nemzeti Oligarcha

Konok Péter konokul írja véleményét.

Most azonban túl messzire ment. Belerúg a kisemberbe, vadul ostorozva a keresztényi erkölcs mellett évtizedes távlatokban kitartó jómunkásembert. Karöltve a nemzetáruló bírósággal helyesel és csámcsog Skodracsek Béla sorsa felett. Undorító liberálfasizmus.

“A Fővárosi Bíróság a mai napon tárgyalta Skodracsek Béla ügyét.
Nevezett Skodracsek életvitelszerűen lakik a köz területén, a köz szemetéből él, rendszeres haszonszerzésre törekedve dézsmálja a társadalom kukáit, mert életének fenntartását – tévesen, sajátos hübrisztől vezérelve – valamiféle haszonnak vagy önös célnak tekinti, bár néha vannak kétségei.
A Bíróság mérlegelte a súlyosbító körülményeket: a vádlott a Csepel Vas- és Fémművek esztergályosaként kivette részét önkényuralmi rendszerek fenntartásából, munkáját bezzeg akkor jól végezte, erről papírjai is voltak, amíg volt őket hol tartania, akkor nem derogált neki dolgozni, és nem evett szemetet, sőt házasodott, sokasodott, szemtanúk szerint többször felvonult május elsején, amikor is lufikat adott ártatlan gyermekei kezébe, így fertőzte őket az ideológiával, párttag nem volt ugyan, de nyilván csak ravasz számításból, bezzeg nekünk, kedves kollégáim, muszáj volt belépnünk a Pártba, és pont ezek miatt.
Skodracsek és a gyerekek szinte lubickoltak a diktatúrában, és Skodracsek már akkor is mérték nélkül ivott, ha tehette, a társadalom potyasöréből, és két pofára zabálta az ingyenebédeket, aztán elfogyott kaja, pia, lakás, gyerek – hát, istenem, van ez így.
Bár születésekor megkeresztelték, de sosem lett elsőáldozó, szaga határozottan savanykás, és ha elmegy mellette valaki, ahogy egy közkapualjban fekszik, savanyú pofával szokott néha ránézni az illetőre, kellemetlen inzultus, többen panaszolták, hogy aznap utána végig valahogy olyan kudarcos volt minden – ez persze csak babona, mutatott rá a kirendelt elmeszakértő, de társadalom-lélektani okai érthetőek; megvakult, koszos tükörbe ugyan ki szeret belenézni?
A Bíróság enyhítő körülményt nem talált, a hivatalból kirendelt védő ujjaival malmozva leszögezte, hogy őt hivatalból rendelték ki, de ha már így esett, elmondaná, hogy a vádlott is csak ember, ám a Bíróság ezt inkább súlyosbító körülménynek értékelte, mivel a vádlott, életvitelével úgymond, a benne foglalt Embert megalázta, léte így emberiességellenes vétek.
Skodracsek Bélát a Bíróság ezért életvitelének folyatására ítélte, vagy arra, hogy tetszése szerint – afféle szociális önhóhérként – akassza fel magát.
Lényegtelen, mondta a Bíróság, Skodracsek Béla nekünk tulajdonképpen nem létezik, minket nem érdekel, már el is felejtettük a nevét, a teremszolgák távolítsák végre el azt az illetőt a jól fűtött teremből! Mi pedig, kedves kollégák, fáradjunk át az ebédlőbe, káposztás kacsasült lesz ma zsemlegombóccal a menü szerint, utána rigójancsi, ahhoz jól csúszik majd valami kissé behűtött, száraz vörös.” – írja a nagyszakállú liberális…

…Bocsánatot kérünk!

A szöveg elolvasása – és természetesen lapzárta – után tudtuk meg, hogy a Handó Tünde asszonnyal packázó bírói kar uralmának alkonyán tegnap beiktatott bíró, dr. Szentferenczlaky Ignácz – aki a Magyar Szívcsakra Lovagrend tiszteletbeli díszpolgára – ítélkezett az ügyben, és bármivel is próbálkozott Skodracsek ügyvédje a liberális, magyargyűlölő gondolatairól elhíresült álcivil nemzetáruló, Lakatos János (aki nemrégiben még Alföldi Róbert legújabb betiltott darabjának fővédnöke volt) a jogi tényállás egyértelmű. A bolsevista, migráns ősökkel rendelkező Skodracsek egész életében a nemzeti gondolat ellenében élt tékozló módon és felelőtlenségének következményét a közterületeken kívánja közszemlére tenni ezt pedig a magyar jog végre nem engedi tovább!

Szerkesztőségünk meglepetve vette tudomásul, hogy Konok Péter nem a kommunista múltú Skodracsek mellé állt, oknyomozóink kutatják ennek hátterét. Erős a gyanú, hogy Konoknak megjött az esze.
Éljen Konok Péter!

Ezek is érdekelhetnek

A liberális csöves és Konok meghasonlása - hozzászólások
A komment hatalom!