hirdetés

Majomügy

Kommentek


Komlói Béla

A Kétfarkú Kutyapárt újra hitet tett az állatvilág mellett.

 

Nemrégiben egy csirkét küldtek a Magyar televízióba, majd egy gorillát és egy dinoszauruszt is elindítottak a választáson és egy kutyát jelöltek miniszterelnöknek, most pedig elbitorolva a jobboldali véleményvezérek és trollok stílusát, éleslátását és az általuk készített plakátot, megpróbálják elhitetni a választókkal, hogy egy ló is lehet konzul és egy majom is képviselő és hogy ezt egyedül ők tudják.

Az ügy szépséghibája csak az, hogy a párt színeiben indult gorilla valóban képviselő lett, a lókonzul nem is az ő ötletük, a plakát pedig nem is az övék, a dehumanizáló plakát stílusáról pedig túl kevesen hiszik el, hogy a párt passzivistáinak műve.

Ezt sietett leszögezni a teljes kormánypárti média, a Fidesz-KDNP, a Mi Hazánk Mozgalom és minden más keresztény-konzervatív szervezet, akik azt is kilátásba helyezték, hogy a plakát szellemi tulajdonának megsértéséért meg is indítják a párt ellen a megfelelő jogi lépéseket.

“Felháborító libsi tempó” – nyilatkozta a Jobboldali Trollok Illiberális Szervezetének vezetője a lényegretörő plakát elkészítéséért megszerezhető dicsőségének elbitorlási kísérlete kapcsán.

Hát mi is úgy látjuk, hogy ebben még sokat kell fejlődnie a Kutyapártnak, ha a politikában labdába akar rúgni. A kedves olvasó pedig mindenképp jól jár, mert eldöntheti, hogy a Kutyapárt ezen politikai balszerencséjén, vagy a plakát tulajdonosának parasztságán röhög…

…nagyobbat.

Ezek is érdekelhetnek

Majomügy - hozzászólások
A komment hatalom!