hirdetés

Alagút

Végre a libsik is elismerik a tagadhatatlant!

Azt írja Cseri László, a pécsi, közismerten bevándorláspárti, sorosügynökökkel kokettáló, a pécsi bevándorlás-szervező irodát nyitni tervező – melyet csak az ősi keresztény-konzervatív magyar erkölcs pécsi őrzői akadályoztak meg – soros-alapítvány egyik legfőbb támogatója a facebook oldalán:

“A szerb határszakaszt és a pécsi Kossuth teret összekötő alagutat fedeztek fel ma késő délután a határőrség és a rendőrség szakemberei, tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI-t. A Kossuth téri alagútvégen percenként tizenhat-húsz migráns mászott elő, összesen hatszáznegyvenketten, akik valamennyien bevallották, hogy a keresztyén magyar emberek asszonyait, lányait jöttek megerőszakolni. Az alagutat úgy ásták ki, hogy a kitermelt földet megették.”

A képen a következők lehetnek: éjszaka és túra/szabadtéri

Örülünk, hogy végre belátta a ballib csürhe is, hogy van, amit nem érdemes tagadni.
Különösen álnok és ravasz húzás a betolakodók részéről, hogy aljas módon megették a kitermelt földet. Csak remélni tudjuk, hogy a földikutyák megmenekültek.

Figyelmünk nem lankadhat!
Nem lehet nem észrevenni, hogy a bejegyzés szerzője mélyen hallgat arról, miszerint a migránsok egytől-egyig katonakorú férfiak, akik mindegyike IPhone telefonnal rendelkezett. Ezeken az őket elfogó határrendészeti szakemberek számos vidám hangulatú szelfit találtak, melyeken a migránsok ásók és egy csille társaságában találhatók.

Természetesen az ügyről mélyen hallgat a hanyatló Nyugat-Európa sajtója, Angela Merkel pedig – akit nemrégiben Soros György fiának társaságában fotóztak – elfordította fejét, és további No-Go zónákat ígért!

Alagút - hozzászólások
A komment hatalom!