hirdetés

Egyszerűsödik a szavazatszámlálás 2022-ben!

Kommentek


Komlói Béla

Oknyomozóink a liberálisok újabb hazugságait leplezték le.

Brit tudósok megállapították, hogy a konzervatív emberek szebbek, erősebbek, a liberálisok pedig kevésbé boldogok és elégedettek a szexuális(=apaférfianyanő) életükkel, hiszen sikertelenebbek például a párkeresésben. Mert butábbak is. (A N0l írásaiban mostantól a liberális olvasók kedvéért zárójelben megmagyarázzuk az idegen szavakat. – a szerk.) Ráadásul nem elég nőiesek – illetve a férfiak sokkal inkább azok, legalábbis az anyósukhoz képest mindenképpen.

A konzervatívok(=mi) üdvözölték az eredményt. Az említett liberálisok(=ők) pedig ahelyett, hogy elgondolkoznának a mérvadó kutatás megállapításain és javítanának az életükön, megint ordítanak, fasisztáznak(=régi jófej olasz) – jellemző módon épp egy olyan írás kapcsán, amelynek tényszerűsége révén semmi köze ehhez az eszmeiséghez, társadalomjobbító szándéka és hatása pedig vitathatatlan.

Sportos, konzervatív, boldog ember
Kevésbé művelt, liberális olvasóink kedvéért a hetero szó jelentése: nembuzi.

De hát mit is várhatnánk azoktól, akik ahelyett, hogy a nagyvilágban portyáznának(=hátranyilazva barátkozás) a teherautókról leeső vakcinák(=kínai, látássérült-gyógyító golyócska) ezrei, százezrei után – mint tették az őseink, felismerve hogy ellenségeik a besenyőktől a mongolokig teljesen alkalmatlanok voltak arra, hogy akár egyetlen teherautóra is ügyeljenek, ráadásul oltásellenesek voltak! – inkább a civileket simogatják, és azon keseregnek, hogy egy kutatás kimondja róluk az igazságot. Lettek volna inkább konzervatívok és ezáltal kevésbé kövérek, alacsonyak és hisztérikusak. A pszichéjük(=kedélyük) is rendben lenne, s akkor tán nem lennének ennyire gonoszak.
Fasisztázni bezzeg tudnak! Az persze könnyű.


Egyértelmű konzervatív fölény

A kutatásnak köszönhetően viszont minden liberális károgás ellenére sokat nyerhet Magyarország. Mindebből ugyanis az is következik, hogy 2022-ben már nem kell összeszámolni a szavazatokat, hiszen a szavazók nőiessége, szépsége, súlya és magassága alapján egyértelmű lesz az eredmény már a szavazókörök bezárásakor. E legújabb tudományos eredmények segítségével bonyolított választás így 215688 millió forintot spórol meg a magyar embereknek.

Ezek is érdekelhetnek

Egyszerűsödik a szavazatszámlálás 2022-ben! - hozzászólások
A komment hatalom!